Choď na obsah Choď na menu
 


Drevenica Sušienkovo

Pozývame Vás do našej kompletne zrekonštruovanej Drevenice Sušienkovo, ktorá sa nachádza v osade Zlieň, v obci Belá, v okrese Žilina, 5 km od Terchovej. Šum potôčika, blízkosť lesa a pokoj navôkol predurčujú našu drevenicu k pohodovej dovolenke mimo bežnej reality.

Príroda Malej Fatry Vám zaistí možnosti na cyklistiku, turistiku, nenáročné prechádzky či zber lesných plodov a hríbov. Blízkosť Terchovej Vám dáva možnosť navštíviť viaceré atrakcie - Drevený betlehem, Múzeum Juraja Jánošíka, Rozhľadňu Terchovské srdce - a to aj na Terchovskom vláčiku. Spolu s deťmi sa vyberte na výlet do Lanového parku, prípadne si zvýšte adrenalín v krvi na Jánošíkových dierach. Dokonale padne relax v bazénoch a wellnesse Relaxačného centra Terchovec. Zima je úžasná na lyžovanie v lyž. strediskách Ski Gavurky alebo Vrátna Free Time Zone.

Prečo práve Drevenica Sušienkovo? Ubytovať sa u nás môžete celoročne na kratšie i dlhšie obdobie. Ponúkame Vám dvojpodlažnú drevenicu s kapacitou pre maximálne 10 hostí. Vhodná je pre rodinky s deťmi ako aj skupinky priateľov a známych.

Už pri vstupe do ubytovania si zložíte veci vo vstupnej miestnosti. Pohodlne sa usadiť môžete v obývacej miestnosti s krbom, televízorom so satelitným príjmom a domácim kinom, CD/DVD prehrávačom, hrami a gaučovým sedením (po rozložení slúžiacim pre prespanie 2 hostí). Odtiaľto sa dostanete do nadštandardne vybavenej kuchyne ako aj na priestrannú terasu s gaučovým sedením a plynovým grilom. Komfort celého ubytovania dotvára kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Podkrovná časť drevenice je určená k spánku. K dispozícii je Vám 3-lôžková spálňa s tromi posteľami a jednou výsuvnou posteľou a 4-lôžková spálňa s dvomi manželskými posteľami.

Na záhrade sa nachádza krásny, novopostavený altánok (4 x 6 m), ktorý slúži aj ako spoločenská miestnosť. Jeho súčasťou je murovaný gril, sedenie pre 10 ľudí, šípky, umývadlo, ozvučenie + CD prehrávač s rádiom a krbové kachle s terasovými fóliami, ktoré zabezpečia príjemne teplo aj v zime (bez problémov sa dá sedieť v altánku v januári). Nechýba taktiež krytá garáž pre dve osobné vozidlá, ďalšie tri autá zaparkujú na makadamovej ceste priamo pred objektom. Garáž je spojená spolu s miestnosťou pre najmenších, kde majú hojdačky na zabavenie sa. Prístup k objektu - po novej asfaltovej ceste. Drevenica Sušienkovo je chránený pomocou kamerového systému, takže sa nemusíte báť o svoju bezpečnosť. Už teraz sa tešíme na Vás.